T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARAMAN / MERKEZ - Hakkı Teke Spor Lisesi

Hakkı Teke Spor Lisesi

Telefon
(338) 217 51 50
Belgegeçer
338 228 00 66
WEB
https://karamansporlisesi.meb.k12.tr
Adres
Üniversite Mh. İbrahim Öktem Bulvarı No146 Merkez / KARAMAN
Vizyon
Anayasa ve Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda hareket eden, bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık sürekli olarak gelişen ve yenilenen, öğrencilerini yüksek öğrenim kurumuna hazırlayan ve topluma aktif uyum sağlayan mutlu, üretken kişiler olarak yetiştiren, ülke sporuna yetenekli sporcular kazandıran, onların uluslar arası yarışmalara katılmasını sağlayan; okul sporlarının gelişmesine destek veren diğer sanat, spor kurum ve kuruluşları ile iş birliği içerisinde çalışan, dünya normlarında bir kurum olabilmek.
Misyon
Öğrencilerimizin; çağdaş anlayış içerisinde bilgiye ulaşan ve onu kullanabilen, kalıcı, istenilen davranışların geliştiği, yaşantısında davranışları ile örnek model olan; sanat ve spor anlayışına bağlı, ahlaklı vatan ve millet sevgisi ile dolu, sporu bir uğraş değil, bir kültür bir felsefe kabul eden, Türkçeyi güzel konuşan sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek toplumsal sorunlara duyarlı bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık yaratıcı ve üretken, sürekli olarak kendini geliştiren, çalışma ve dayanışma alışkanlığı kazandırılarak takım ruhu ile hareket edebilen, yüksek öğretim kurumlarına etkin olarak hazırlanan, uluslar arası yarışmalarda ülkemizi başarı ile temsil edebilen; etkili, nitelikli, çağdaş, demokratik,sosyal bireyler olarak yetişmelerini sağlamak
Başarılar
Öğretmen :22
Öğrenci :208
Derslik :15
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1950
Yatakhane Koğuşu :70
Yemekhane :2
Revir:3
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:30 - 15:55
Isınma
Doğalgaz- Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Dolmuş ve Belediye Otobüsü vardır. 1 VE 6 NUMARALI DOLMUŞLAR İLE 2 NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSÜ OKULUMUZ ÖNÜNDEN 1-2-3-4-6 NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSLERİ OKULUMUZ YAKININDAN GEÇMEKTEDİR.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezi
Kontenjan Bilgileri
HER YIL 90 ÖĞRENCİ
Taban-Tavan Puan Bilgileri
OKULUMUZ YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALMAKTADIR
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZA AİT KARAMAN SPOR LİSESİ GENÇLİK VE SPOR KLÜBÜ MEVCUT OLUP. KÜÇÜK,YILDIZ,GENÇ KIZ VOLEYBOL BADMİNTON, BASKETBOL, ATLETİZM VE MASA TENİSİ BRANŞLARINDA AKTİFTİR. BÖLGESEL BAYAN VE ERKEK LİGİNE KATILMIŞTIR.
Bilimsel Etkinlikler
TUBİTAK ÇALIŞMALARINA KATILINMIŞTIR
Proje Çalışmaları
Yazdır