KARAMAN / MERKEZ - Hakkı Teke Spor Lisesi

İSMAİL DOĞAN - OKUL MÜDÜRÜ

05.03.1983 de Konya nın Beyşehir  ilçesinde esnaf bir baba ve ev hanımı bir annenin beşinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Beyşehir de tamamladı. Her ne kadar Beyşehir Sağlık Meslek Lisesinde Acil Tıbbi Teknisyen Eğitimi aldıysa da içindeki spor aşkı hiç bitmedi ve hayali olan Beden Eğitimi Öğretmenliği için 2001 yılında Ağrı Eğitim Fakültesinde üniversite eğitimine başladı. Ardından Akdeniz Üniversitesi ve son olarak ta Selçuk Üniversitesini bir Seyyah havasında gezdi bu yüzden Kendisine Evliya Çelebi bile dendi 2005 yılında Selçuk Üniversitesi Karaman BESYO dan mezun oldu. Dinar ve  kasabalarında 5 yıl çalıştıktan sonra Yarı memleketi sayılan Karaman ilinin Larende Anadolu Lisesine tayini çıktı. Burada görevini tamamladıktan sonra 13.10.2014 te Karaman Spor Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı. 01.09.2015 yılında da bu okulda Okul Müdürü olarak görev almaya başladı. 2017 yazında Yüksek Lisans Eğitimini tamamlayarak yeni hedeflere odaklanmış oldu. Evli ve iki çocuk babasıdır.